Name:
Phone:
E-mail:
Message

Career


Svenska / Swedish


Agrisera söker ny medarbetare

Agrisera är en ledande leverantör av antikroppar mot växtproteiner. Vi producerar och säljer antikroppar och relaterade produkter till forskare och företag i hela världen. Vi erbjuder också skräddarsydda lösningar för att på bästa sätt tillgodose kundens behov. Agrisera är ett litet, familjärt företag där vi är måna om varandra och hjälps åt när det behövs. Öppenhet och lyhördhet i kombination med korta beslutsvägar möjliggör stor delaktighet i utvecklings- och förändringsprocesser.

Vi söker nu en person som ska ha fokus på våra kunder och försäljning i webshopen. Det innebär bland annat att du hanterar inkommande beställningar, svarar på kundernas varierande frågor, vårdar kundrelationer och utvecklar vår digitala miljö. Du förväntas ha god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter och är lösningsorienterad. Du utvärderar även befintligt produktsortiment och kompletterar det utifrån marknadens behov.

Kontakt med kunder sker till största del online men även via mail och telefon. De produkter och tjänster Agrisera erbjuder är väldigt specialiserade vilket kräver högt tekniskt kunnande och goda kunskaper inom biotech för att förstå vad du kan bidra med till kundens forskning. Om en efterfrågad produkt inte finns i sortimentet kommer du, i samråd med andra specialister, att planera för och initiera en skräddarsydd produktionslösning.

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en god kommunikatör och värnar om relationer till kunder såväl som till kollegor och har god känsla för service. Tjänsten är på heltid med placering i vårt kontor i centrala Umeå med närhet till älven.

Du bör vara högskoleutbildad inom biomedicin, biokemi eller bioteknik och ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Intresserad?
Skicka din ansökan med CV till Fanny Högdahl; fanny@agrisera.com. Urval sker löpande så skicka din ansökan idag. Har du frågor kontakta Fanny på fanny@agrisera.com eller 0935-33000

Vi ser fram emot din ansökan!Contact us

<< Go Back