Name:
Phone:
E-mail:
Address:

Career

Agrisera är en ledande leverantör av antikroppar mot växtproteiner. Vi producerar och säljer antikroppar och relaterade produkter till forskare och företag i hela världen. Detta sker främst genom återförsäljare och genom direktförsäljning genom vår webbutik.  Sedan 2020 ägs företaget av Olink Proteomics AB som är ett snabbväxande Uppsalabaserat globalt företag vars världsledande teknologi och produkter bidrar till utvecklingen av precisionsmedicin.


Controller

Tillsammans med Olink står Agrisera inför en fortsatt kraftig tillväxtresa och söker därmed en förändringsbenägen och proaktiv Controller. Rollen kommer att vara delaktig i att driva utvecklingen av controllerfunktionen på Agrisera i nära samarbete med koncernen vilket innefattar operationell rapportering, budget-/prognosunderlag samt utveckling av processer, rutiner och system.

Tjänsten är placerad i Umeå men kommer att rapportera till Head of Financial Planning and Analysis (FP&A) i Uppsala och i din roll kommer du att ha många olika kontaktytor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Delaktig i utvecklingen av processer, rutiner och systemstöd inom Finance med mål att harmonisera och precisera arbetet inom koncernen
 • Delaktig i utvecklingen av ekonomistyrning, uppföljning och verksamhetsanalys
 • Styra och driva budget/prognosarbete samt likviditetsuppföljning
 • Stödja verksamheten och ledning med beslutsunderlag och rapportering
 • Löpande utveckling och förbättring av ekonomiska processer, nyckeltal och system.
 • Löpande lageruppföljning samt produktkalkylering
 • Analysera resultat och följa upp produktivitet inom produktion
 • Löpande bokslutsarbete samt månatlig rapportering


Kvalifikationer

  • Akademisk examen inom relevant område 
  • Erfarenhet från liknande roll i produktionsmiljö, med fördel från internationella och expansiva koncerner är ett plus
  • Erfarenhet av arbete inom ERP-system är meriterande
  • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska är ett krav
  • Mycket god Excel-kunskap är ett krav

  Som person trivs du i en bred roll med mycket eget ansvar och du uppskattar att arbeta i en dynamisk och föränderlig organisation med högt tempo. För att lyckas i rollen är du analytisk, initiativtagande och prestigelös med goda kommunikativa egenskaper. Givet att rollen innebär ett fokus på vidareutveckling utav processer, rutiner och systemstöd är det viktigt att du är ansvarstagande och driven med positiv attityd samt trivs med att jobba självständigt, så väl som i grupp.

  Din ansökan med CV och personligt brev önskar vi snarast, dock senast den 2022.05.27.

  Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.


  Till ansökan!

  ERP Supply Chain Specialist

  Tillsammans med Olink står Agrisera inför en fortsatt spännande tillväxtresa och söker nu en driven ERP Supply Chain Specialist för att ansvara över förvaltning och utveckling av vårt nyligen implementerade Monitor ERP-system. I den här rollen kommer du att arbeta med utveckling av processer, rutiner och systemstöd för säkerställande av Agriseras försörjningskedja och du spelar en central roll för bolagets framtida tillväxt.

  Tjänsten är placerad på Agrisera i Umeå/Vännäs där god sammanhållning och bra samarbete mellan de nu ca 40 medarbetarna värderas högt. Du rapporterar direkt till VD.

  Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Driva utvecklingsaktiviteter i Monitor ERP System
  • Driva systemintegrationer till Monitor ERP System
  • Övergripande ansvar att förvalta Monitor ERP System
  • Utbilda personal i handhavande av Monitor ERP System
  • Analys- och prognosarbete för att säkerställa försörjningsflöde och resurser

  Kvalifikationer

   • Akademisk examen, gärna med inriktning mot Supply Chain Management/logistik
   • Erfarenhet från arbete i, - eller förvaltning av ERP- / affärssystem
   • Erfarenhet från verksamhet reglerad under SOX, GMP, ISO13485 eller liknande är meriterande
   • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är en nödvändighet för att lyckas och trivas i rollen

   För att lyckas i rollen är du analytisk, lösningsorienterad och initiativtagande med goda kommunikativa egenskaper. Det viktigt att du är ansvarstagande och noggrann och att du trivs i en bred roll med mycket eget ansvar. Då både Agrisera och Olink befinner sig i en expansiv fas är det viktigt att du uppskattar att arbeta i en dynamisk och föränderlig organisation med högt tempo. Du har en positiv attityd och trivs med att jobba självständigt, så väl som i grupp då rollen innebär gränssnitt mot bl.a. inköp, försäljning, produktion och logistik på Agrisera så väl som Olink.

   Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Erika Gelfgren [email protected].

   Din ansökan med CV och personligt brev önskar vi snarast, dock senast den 2022.05.27.

   Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!


   Till ansökan!
   Säljare

   Vi erbjuder dig en spännande roll på avdelningen Sälj och Marknad i Umeå och söker nu en person som ska ha fokus på våra kunder och försäljningen i webshopen. Det innebär bland annat hantering av inkommande beställningar, svara på kundernas varierande frågor och vårda kundrelationer. Du förväntas ha god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter och vara lösningsorienterad. Du utvärderar även befintligt produktsortiment och bedömer om det behöver kompletteras utifrån marknadens behov.

   Kontakt med kunder sker till största del online, men även via telefon. De produkter och tjänster Agrisera erbjuder är väldigt specialiserade vilket kräver goda kunskaper inom biotech för att förstå vad du kan bidra med till kundens forskning.

   Avdelningen består idag av sju personer, och denna tjänst är ett vikariat på ett år med anledning av tjänstledighet, eventuellt med möjlighet till förlängning.

   Huvudsakliga arbetsuppgifter

   Som medarbetare i gruppen kommer dina arbetsuppgifter vara varierande och du kommer huvudsakligen att arbeta med:

   • Orderhantering
   • Kundkontakt/kundsupport
   • Försäljning
   • Marknadsföring

   Vi söker dig som:

   • Har en högskoleexamen, ingenjörsutbildning eller motsvarande inom Life Science-området
   • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift

   Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en god kommunikatör, självgående, värnar om relationer till kunder såväl som till kollegor och har god känsla för service. Tjänsten är på heltid med placering i vårt kontor i centrala Umeå.

   Frågor avseende tjänsten besvaras av Fanny Högdahl, Manager Sales and Marketing, via mail [email protected].

   Din ansökan med CV och personligt brev önskar vi snarast, dock senast den 2022.05.17. Urval och intervjuer kommer göras löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

   Varmt välkommen med din ansökan!
   Master thesis and other degree projects at Agrisera
   Interested in working at a biotech company? Doing your master thesis at Agrisera means that you will work in a modern antibody production and purification facility, interacting with experienced and dedicated staff. Agrisera is a local custom and catalog antibody supplier, established in 1985. We offer experimental projects in protein biochemistry and immunology. Conducting your degree work at Agrisera will give you the possibility to get insight into our operations. You will work in a creative environment, together with dedicated and friendly co-workers.

   Examples of master theses previously conducted at Agrisera:
   ”Column preparation and method development to remove anti-Rubisco antibodies from serum samples”
   ”Anti-α1,3-fucose and anti-β1,2-xylose antibodies – tools for better understanding of protein glycosylation in plant cells”

   To apply, provide us with your CV, as well as a personal letter where you describe what you are interested in and why you think that you are suitable person for a project at Agrisera.

   Contact: [email protected].