Name:
Phone:
E-mail:
Address:

Career

Agrisera är en ledande leverantör av antikroppar mot växtproteiner. Vi producerar och säljer antikroppar och relaterade produkter till forskare och företag i hela världen. Detta sker främst genom återförsäljare och genom direktförsäljning genom vår webbutik.  Sedan 2020 ägs företaget av Olink Proteomics AB som är ett snabbväxande Uppsalabaserat globalt företag vars världsledande teknologi och produkter bidrar till utvecklingen av precisionsmedicin.


Sälj- och Marknadschef

Om rollen

Vi söker nu en Sälj- och Marknadschef till avdelningen Sälj och Marknad i Umeå. I den här rollen kommer du tillsammans med dina medarbetare att vara ytterst ansvarig för kontakten med våra kunder och återförsäljare samt för försäljningen i webshopen. Avdelningen utvärderar även befintligt produktsortiment och bedömer om det behöver kompletteras utifrån marknadens behov.

Kontakt med kunder sker till största del online, men även via telefon och personliga möten. De produkter och tjänster Agrisera erbjuder är väldigt specialiserade, vilket kräver goda kunskaper inom biotech för att förstå hur vi kan bidra till kundens forskning. Avdelningen består idag av sju personer som alla har en utbildningsbakgrund inom biotech. Rollen är placerad i Umeå och rapporterar till VD.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Ansvar för att positionera Agriseras produkter och för tillväxt i marknaden genom att bibehålla kunder samt etablera nya kunder
 • Skapa ordning och struktur i säljprocesser/säljadministration/säljarbetet samt att vara behjälplig i upphandlingsarbete
 • Schema och resursplanering
 • Personalansvar - stötta, utveckla och leda gruppen. Medarbetarsamtal, löner, mm
 • Arbetsmiljöansvar
 • Information och kommunikation inom gruppen, samt kontaktyta till andra grupper
 • Budgetering och budgetuppföljning


Kvalifikationer

 • Högskoleutbildning inom relevant område alternativt arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
 • Några års säljledarerfarenhet med personalansvar
 • Erfarenhet av att leda i förändring och tillväxt samt erfarenhet av att ha arbetat med att strukturera säljprocesser
 • Flera års erfarenhet från affärsutveckling och / eller försäljning av kvalificerade produkter. Erfarenhet inom Life Science är starkt meriterande
 • God kommunikativ förmåga i tal och skrift på engelska och svenska

Som person är du en nyfiken och resultatdriven lagspelare med en positiv attityd. För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du har ett stort personalfokus och tycker om att jobba med människor. Du är trygg i ditt ledarskap och ska ha ett genuint intresse för att stötta, leda, lyfta och utveckla din personal, både som grupp och som individer. Du behöver också kunna känna av vad olika personligheter behöver för sin utveckling och trivsel, så alla kan utvecklas utifrån sina förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Din ansökan med CV och personligt brev önskar vi snarast, dock senast den 2022.09.06. Urval och intervjuer kommer göras löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!Till ansökan!

Logistikchef

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi en ansvarstagande Logistikchef till vårt kontor på Umestan. Du ansvarar för logistikplaneringen av inkommande och utgående artiklar. Vidare säkerställer du att ledtider och godskontroller efterföljs. I din roll kommer du ansvara för att utveckla och förbättra dagens flöden samtidigt som du felsöker och hanterar avvikelser.

Vidare ansvarar du för en medarbetare som jobbar med att förbereda leveranser samt hanterar inkommande artiklar. Du kommer ha en flexibel roll och fungera som en länk mellan kunder och logistikavdelningen. I rollen ingår många kontaktytor såväl internt som med externa distributörer. Utöver logistik kommer du även hantera inköp och se till att lagersaldon är i balans.


Din profil

Vi söker dig som har relevant utbildning mot handel och logistik, alternativt besitter meriterande arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av att arbeta med logistikplanering och har goda kunskaper i ERP-system.

Din kommunikativa förmåga är god, och du uttrycker dig väl på såväl svenska som engelska, i både tal och skrift. Vi tror att du kommer passa i den här rollen om du trivs med ansvar och gillar att vara med där det händer. Du har ett stort inre driv, är strukturerad i ditt arbetssätt och har förmågan att prioritera dina arbetsuppgifter. Din sociala förmåga är god och du hämtar energi i kontakt med andra människor.


Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rickard Rehnmark på telefon: 070 821 53 48. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 18 september, via www.clockworkpersonal.se


Till ansökan!

Logistiker

Rollbeskrivning

Vi behöver förstärka vårt team med en Logistiker. I den här rollen ansvarar du för inkommande och utgående leveranser på vår anläggning i Umeå. Du ser till att plocklagret är påfyllt och hjälper till att fylla på och organisera centrallagret.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Packning av produkter för leveranser till interna och externa kunder
 • Rapportering av färdigförpackade produkter i vårt ERP-system
 • Säkerställande av lagernivåer i plocklager och centrallager
 • Boka upphämtningar och bevaka utgående och inkommande leveranser
 • Ta emot och hantera inkommande leveranser samt rapportera in mottaget material i vårt ERP-system


Kvalifikationer

 • Gymnasieexamen
 • Ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
 • God kunskap i och erfarenhet av Microsoft Office-paketet
 • Om du dessutom har erfarenhet av att arbeta i ERP-system är det meriterande


Som person är du en ansvarsfull och lösningsorienterad lagspelare som tycker om att arbeta tillsammans med andra. Du har ett gott sinne för ordning och reda och fullföljer det som påbörjats. Vidare ser vi gärna att du är flexibel, positiv och stresstålig och kan anpassa dig till ändrade omständigheter. Du rapporterar till Logistikchefen.

Din ansökan med CV och personligt brev önskar vi snarast, dock senast den 2022.09.23. Urval och intervjuer kommer göras löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!


Till ansökan!
Master thesis and other degree projects at Agrisera
Interested in working at a biotech company? Doing your master thesis at Agrisera means that you will work in a modern antibody production and purification facility, interacting with experienced and dedicated staff. Agrisera is a local custom and catalog antibody supplier, established in 1985. We offer experimental projects in protein biochemistry and immunology. Conducting your degree work at Agrisera will give you the possibility to get insight into our operations. You will work in a creative environment, together with dedicated and friendly co-workers.

Examples of master theses previously conducted at Agrisera:
”Column preparation and method development to remove anti-Rubisco antibodies from serum samples”
”Anti-α1,3-fucose and anti-β1,2-xylose antibodies – tools for better understanding of protein glycosylation in plant cells”

To apply, provide us with your CV, as well as a personal letter where you describe what you are interested in and why you think that you are suitable person for a project at Agrisera.

Contact: [email protected].